Delifrance

 

Od svog osnivanja u Francuskoj 1978. godine, Delifrance proizvodi  hljebove,kroasane,lisnato tijesto ,peciva i slane proizvode za HoReCa sektor, pekare i trgovce na malo u 100 zemalja širom svijeta.

Dio su francuske zadružne grupe VIVESCIA, francuske zadruge za žitarice.Maksimalno koriste ovu jedinstvenost i blisko sarađuju kako bi isporučili najbolje proizvode.

Vođeni strašću prema pekarstvu, koristeći njihovo naslijeđe, zanatske tehnike, tradiciju pečenja i njihove stroge standarde ukusa i kvaliteta, pomažu svojim kupcima širom svijeta da privuku,zadovolje i oduševe svoje potrošače u svakom trenutku dana.

Delifrance broji preko  3 100 zaposlenih  na čak 14 proizvodnih lokacija.
Preko 1,7 milijardi  proizvoda godišnje  proizvedu i prodaju širom svijeta.

Njihovi korijeni su u zemlji, žitu i francuskom pekarskom umijeću.Poznati su i po tome da gaje najbolju sortu pšenice – Grands Moulins de Paris.

Mlinari iz Grands Moulins de Paris sa strašću prerađuju ovu pšenicu od 1919. godina

Delifrance sarađuje sa stručnjacima, pekarima i poslastičarima na razvoju novih koncepata i recepata na globalnom i lokalnom nivou. Njihova kreativnost i vještine jačaju Delifrance posvećenost ukusu. 

Međunarodna mreža Delifrance isporučuje u 100 zemalja širom svijeta. Sa fabrikama u Francuskoj, Evropi i Aziji i jedinstvenom međunarodnom komercijalnom mrežom, Delifrance je blizak svojim kupcima. Njihove recepte i usluge prilagođavaju lokalnim tradicijama, navikama potrošnje i distributivnim mrežama. Kroz dubinski uvid u ponašanja i očekivanja potrošača, kao i potrebe različitih operatera kanala, Delifrance timovi imaju za cilj da ponude najbolje proizvode i usluge kako bi vam pomogli da zadovoljite svoje klijente i razvijete svoj performanse.

 

 

 

Leave a Reply