Le Famiglie del Gusto je pretvorio svoje korijene u umjetnost, transformišući i modernizujući tradicionalnu proizvodnju suhomesnatih proizvoda.
Kombinacija strasti i znanja koje se prenosi generacijama, dovela je do toga da originalna vizija raste i razvija se, održavajući snažnu vezu sa prošlom tradicijom.
Nove generacije, koje danas upravljaju porodičnim kompanijama, gledaju u budućnost sa stalnom težnjom ka inovacijama.

Jedna od firmi iz Le Famiglie del Gusto koju predstavljamo je Salumificio F.lli Coati, porodična firma četvrte generacije. Glavna fabrika, smještena u Arbizano Negrar (Verona), posvećena je preradi najrazličitijih delikatesnih proizvoda.
U cilju pružanja maksimalne garancije u lancu snabdijevanja i kvalitetu proizvoda, kompanija je stvorila objekat posvećen preradi i otkoštavanju svježeg svinjskog mesa.
Fleksibilnost proizvodnje i stručnost omogućili su kompaniji da se uspješno takmiči u različitim italijanskim prodajnim kanalima.
Kompanija danas može da se pohvali jakim prisustvom u sektoru HoReCa kao i u najvećim italijanskim supermarketima i hipermarketima, snabdevajući proizvode robnih marki i privatne robne marke.

https://www.salumificiocoati.it/

 

Leave a Reply