La Famiglie del Gusto    se pretvorio svoje korijene u umjetnost, transformišući i modernizujući tradicionalnu proizvodnju suhomesnatih proizvoda.Kombinacija strasti i znanja koje se prenosi generacijama, dovela je do toga da originalna vizija raste i razvija se, održavajući snažnu vezu sa prošlom tradicijom.Nove generacije, koje danas upravljaju porodičnim kompanijama, gledaju u budućnost sa stalnom težnjom ka inovacijama.Prva od firmi iz Le Famiglie del Gusto koju predstavljamo je ??? ??????? ???????????.

Neposredno izvan Parme, u srcu doline italijanske hrane ,kompanija isporučuje širok i kompletan asortiman Pršuta Crudo, Parma PDO i San Daniele PDO.
Tradicija i iskustvo sticano tokom godina, zajedno sa potragom za sve pažljivijim kvalitetom, doveli su kompaniju do potpune integracije svih faza proizvodnje. Osnivačka porodica i dalje vodi Salumificio i stalno ima za cilj da ga održi jednostavnim i kompaktnim, ali uvijek u stanju da kombinuje tradiciju proizvoda sa inovacijom,garantovanom najsavremenijim sistemima pakovanja.

https://www.san-michele.it/